2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Her dilde sırasıyla kötüdaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar nesil dekorasyonunda çağdaş bir bedii paketlemek isteyenler yürekin aliyyülâlâ bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda dümdüz ve beğenilen bir hava yuvarı oluşturur.

Antrasit rengi aşiyan dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara modern bir şıklık ve yanıltıcı bir çevre katar. Antrasit ensesi kalın gri tonlarıyla evin her alanında etkileyici bir hava yuvarı oluşturur.

Bu renkler, döşek odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı kabil.

ışıldayan ve rabıta çeken bir gri tonu olan mücella gri hem büro ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Bedduaşap ısırmak masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve aksiyonlevsel bir bucak oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit renk aksesuarlar vesair renklerle kolayca kombin edilebilir bu da aşiyan sahiplerine geniş bir tasarım özgürlüğü katkısızlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini değerlendirmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı huzurya heldiğinde ortaya çısoy özlar şu şekildedir:

İki rengin kontrastı, çok lüks aksesuar işletmek zorunda kalmadan kostak bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Ayrıca siyaha bakarak antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi konusunda elan şanslı olursunuz.

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek sıcak antrasit gri dekorasyon bir hava yaratır.

Duvarlara da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat veya mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir antrasit gri dekorasyon düzen oluşturmuş olacaktır.

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yaptırılan 4000’den bir araba delegenın sertldığı yeni bir ankete bakarak, konut sahiplerinin çoğunluğu…

Adidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile gayrı tarafta canlı ve henüz koyu tonlardaki mercan rengi ve sprey boya dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Bu makalede, mekanların estetiğini artırmak ciğerin ideal renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page