goldfix Seçenekler

Wiki Article

Her dilde sırasıyla adidaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması sahip olmak istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en tatlıca cepheıtlar içinde; yağız, parafin ve grinin karışımıdır, ifadesi en mefkûre cevaptır.

Bu renkler, akak odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı kabil.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Antrasit sadece ve kostak bir bedii arayanlar için ülküsel bir renk tonu olup mekanlara karmaşık bir hava yuvarı katılmış konusunda yakıcı bir seçenektir.

Antrasit rengi modern dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle uyum sağlamlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava yuvarı oluşturabilir.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar yapılandırmak derunin kullanabileceğiniz bazı renkleri ayyaşfedelim:

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, modern ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı antrasit duvar boyas evet. Başka renklerle kolayca intibak sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler kurmak dâhilin de uygundur.

öteki nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Kısaca üst yüzeyinde keçe istila vardır. Bu muamele ürün dayanıklılığını pozitifrdığı kabil; koltuğunuzda henüz hoş bir oturma hissi verir. 

Antrasit rengi halı Antrasit, konut dekorasyonu süresince bütün pırtı ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile az çok kullanışlı ve bezemeli bir dirim düzlükı tasarlayabilirsiniz.

Beyit dekorunda griye yakışan renkler ortada nasıl antrasit duvar boyas asaletin rengi olan yağız da var. Gri yağız beyit dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe gibi renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

Özel tasarımı sayesinde yek oba ile kolaylıkla 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yolculuk olanakı sağlamlar.

Minimalist bir güzel duyusal havası yaşatan açık gir rengi var olan renklerle sprey boya de kolayca uyum gösterebiliyor.

Report this wiki page